tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kesäelämän elementtejä

Pojat söivät muurahaiset putoavat puusta -ruoan. Alkuperäinen on, että muurahaiset kiipeävät, mutta ilman lasinuudeleita se on tiiviimpää (ja sipulin määrää voi kasvattaa) ja siten ne putoavat. Vanha kiinalainen klassikko. Yksi noiden herkuista.

Aamulla syötiin possun sisäfileetä ranskalaisin yrtein ja saman maan vermutilla maustettuna, tai tuoreyrttimunakasta itse tehdyllä chili-tomaatti-paprika -salsalla.

Ja vieläkin soi korvissani sotilassoittokunnat, mini-tattoo Senaatintorilla oli todella komea.  Johannekselle nousi kyyneleet silmiin muutaman rakkaimman marssin raikuessa. Aurinko paahtoi ja uimaan oli pakko, Hietsuun siis.

Päivällinen oli kymmenen hodaria, kolme makkaraa ja yksi caltzone Ikeassa. Ja tuplajuomat.

Kotona odotti kissa, saunan puisen tyynyn suunnittelu (Saisko samasta myös selkänojan toisin päin kääntämällä?), kissan rikkomien hyttysverkkojen uusiminen, marjakierros puskista, uima-altaan puhdistus, kissan viihdytys, pesukoneen tyhjennys, poikien viihdytys, päivällissalaatti, vaimon kanssa eläminen, joukko tietoteknisiä ongelmia (Odotan luvattua yhteydenottoa DNA:lta.) ja sitten tämä blogi. Ja dekkaria joka raossa. Ja tietty frappé ja valkoviiniä.

Kesäelämää, sen elementit eivät lopu.