tiistai 6. maaliskuuta 2012

Palikat ja kuulat

Kuulin radiosta, että nykylapsella on keskimäärin 500 lelua. Mutta minä olen parin kuukauden aikana ostanut 2000 legopalikkaa, 4000 dominopalikkaa ja taas tänään 5000 pientä muovikuulaa. Kaiken jo olevan lisäksi.

Toisaalta pihalle on ilmestynyt hieno juoksuhautojen verkosto, sisälle legoveistoksia ja YouTubeen dominovideoita. Läksyjen teosta en tiedä ja opelle puolustelin Vilmassa sotapelejä.

Poikien kaverit viihtyvät meillä.

3 kommenttia:

  1. Mä tykkään! Vastustin ennen kaikkia sotaleikkejä enkä suostunut ostamaan pojilleni edes vesipyssyjä. Pikku hiljaa mä opin tajuamaan, että ei ne pyssyt tai sotaleikit tai edes sotapelit poikia tee väkivaltaisiksi. Nykyään mä nautin siitä, että teinipojatkin saa ulkoilemaan ja juoksemaan pitkin metsiä softauksen varjolla.

    VastaaPoista
  2. Oon niin samaa mieltä. Ja ne kyllä kehittävät sosiaalisia taitoja, Hommista on sovittava ja samalla sitouduttava sopimuksiin. Ja kun on sovittu niin henkilöitä riippumatta homma hoituu.

    VastaaPoista
  3. Voipi noiden sotaleikkien kanssa olla jopa päin vastoinkin. Ne lienee syytä leikkiä ajallaan, kuten kaikki poikasukupolvet kautta aikojen. Parikymppisenä pitäisi jo kiinnostaa vallan muut asiat, ettei kasva joksikin breivikiksi.

    VastaaPoista